Yogakurs for barn 6-10 år

Kurset er for barn 6-10 år. Her får de en leken introduksjon til yoga, med tradisjonelle yogaøvelser som gir god kontakt med kroppen og pusten. Vi jobber med fysiske yogaøvelser, pusteøvelser, avspenning og meditasjon. Balanse, styrke og fleksibilitet. Vi blir kjent med pusten og lærer hvordan den påvirker hvordan vi har det. Vi kan bruke pusten til å roe oss ned når vi er urolige, sinte og redde.

Yoga er et verktøy som kan bidra til at barn blir mer harmoniske og tryggere i seg selv. Å jobbe bevisst med bevegelser og pust gir en opplevelse av å være tilstede akkurat her og nå. Barn som lærer yoga tidlig får teknikker de kan bruke nå og videre i livet

Når vi gjør yoga tar vi pause fra ytre stimuli og tankene våre. Vi ruller ut matta, beveger kroppen, lytter inn og fyller på med energi. Yogarommet er en prestasjonsfri arena, hvor vi har fokus på mestring, bevegelsesglede og fellesskap


Tid: Mandager kl 17.00 - 17.45 


Varighet: ut april


Pris: Gratis


Påmelding og spørsmål: Post@satnamyoga.no, Messenger eller til Helene på 93873699.


Betaling: Vipps 580610 (Færder Yoga og Fotterapi Joranger)


Helene ønsker deg varmt velkommen🙂❤


Modifisert Ashtanga Yoga Ledet time - 15 ukers kurs


Her trenger du å kjenne til ashtanga yoga fra tidligere slik at du kan følge en ledet klasse. Det er ikke viktig å være verken myk eller sterk!


Ashtangayoga er en dynamisk form for yoga der pust og bevegelse blir kombinert i en fast serie. Vinyasaprinsippet, er det synkroniserte systemet med pust og bevegelse som bidrar til en dynamisk flyt mellom stillingene. 

Målet med Ashtangayoga er å finne glede, ro og tilstedeværelse. Vi bruker kroppen og pusten som verktøy for å løse opp i spenninger, gi økt kroppsbevissthet, bevegelighet, balanse og styrke, redusere stress og få ro i sinnet. 


Jeg ønsker å skape trygghet i min undervisning, og er opptatt av at vi alle er forskjellige med forskjellige utgangspunkt og forutsetninger. Derfor benytter vi ofte modifiserte stillinger der det er behov.


Tid: Torsdager  kl 17.00 - 18:30


Varighet: Kurset går over 15 uker med fri i vinterferie uke 8 og påsken påsken uke 14, dvs til og med 4. mai!


Pris kr. 3.000,- for hele kurset ( Beløpet kan deles opp etter avtale.) / Dropinn 250,-


Påmelding til solvangtorunn@gmail.com eller sms 97705699


Yin Yoga 10-ukers kurs


Sett av 75 minutter til deg selv  En deilig avslutning på dagen. Denne timen passer for alle, ungdom og voksne.


Yin yoga er en rolig, meditativ og myk yogaform hvor vi holder stillinger over tid (2-10 min) Stillingene utføres sittende eller liggende.

Vi øver oss på å bli i stillingen over tid, vende oppmerksomheten mot øyeblikket, senke tempoet og gi slipp. Her slapper du av i muskulatur og gir slipp på spenninger som kan gi blokkeringer i flyt av sirkulasjon og energi.


Oppstart kurs: mandag 20 mars og onsdag 22. mars kl 19.30 - 20:45

Varighet: 10 uker, fri røde dager

Pris kr. 2.000,-

Påmelding: post@satnamyoga.no eller sms 93873699

Betaling: Vipps 580610 (Færder Yoga og Fotterapi Joranger) 

Hatha Yoga kurs

Hatha yoga: I dette kurset fortsetter vi med asanas fra nybegynnerkurset, men tempoet er noe raskere. Du vil bli utfordret til variasjoner som passer ditt nivå og timen kan tilpasses ulike utfordringer. 

Oppstart: mandag 20 mars kl 18.00-19.15 

Varighet: 10 uker med fri rød dager

Pris per kurs kr. 2.000,-

Påmelding til post@satnamyoga.no eller mobil 93873699

Betaling: Vipps 580610 (Færder Yoga og Fotterapi Joranger) Det  settes opp nybgynnerkurs flere ganger i året. Disse kursene er  er ofte noe kortere enn andre kurs. Vi oppdaterer når nytt kurs starter :) 

Hatha yoga nybegynner:Dette kurset passerfor alle som ønsker å gjøre fysisk rolig yoga.

På nybegynnerkrus går vi langsomt frem og bruker tid på å bli kjent med hver stilling. Du vil også lære å bli mer bevist måten du puster, og lære enkle pusteteknikker. Vi både starter og avslutter timen med avspenning.

 

Kundalini Yoga Bliss og Fire - 7 ukers kurs

Kundalini Yoga Bliss  - "Egenkjærlighet"

Kundaliniyoga er eksepsjonelt til å jobbe med spesifikke områder. I dette

7 ukers kurset er fokus å styrke intuisjonen. Hvordan du selv kan regulere

kroppen til å fungere optimalt for deg.


Yogasettene du lærer her er for å styrke kroppens selvregulerende evner

for å bygge opp følelsen av egenkjærlighet og kroppens fysiske og mentale kapasitet.


Kundaliniyoga – transformerende yogaøvelser, breathwork, lydhealing

under dyp avspenning og livsforvandlende meditasjoner.


Tid: Tirsdager Kl. 18:30–19:45 eller onsdager kl. 9:30 - 10:45


Pris pr kurs: 1.400,- / Dropinn 250,-


Kundalini Yoga Fire - "Vekk den indre ilden"  ****Kommer Høsten 2023****

Her er det en fordel om du enten har noe kjennskap til kundaliniyoga fra tidligere eller at du er i god fysisk form, da yogasettene vi gjør her har høyere intensitet. Settene vi gjør her er kraftfulle og de krever mer av deg enn en Bliss time. Du trenger ikke å være myk eller ha lang erfaring med yoga, men du må være klar for en time med intenst indre arbeid som gir tilsvarende resultater.


Tid: Tirsdager KL. 17:15–18:15 


Pris pr kurs: 1.400,- / Dropinn 250,-

Påmelding: post@satnamyoga.no, messenger eller sms Lisbeth på 91688162

Betaling: Vipps 605926 (Lisbeth Hauge Yoga) 

Kundalini Yoga Dropin

Fredager kl. 10:00 - 11:30

Klassiske og vel utprøvde Kundalini yoga-sett og øvelser som frembringer og sirkulerer energien i kroppen din. Avspenning for dyp ro i kropp og sinn. Meditasjon for klarhet og bevissthet. 

Kundalini Yoga har et helhetelig syn på mennesket med kropp, sinn og sjel, og møter deg der du er, her og nå! fysisk, følelsesmessig og mentalt. 

Pris Dropin: 250,- Bindenede påmelding innen kl 22.00 dagen før.

Denne timen passer for alle som kan praktisere på matte, med og uten yoga erfaring. 

Sms, 926 03 047 eller e-post pernille@daljotiyoga.no 

Betaling: Vipps 687149 (Daljoti Yoga as) 

 

 

Mor og baby yoga - 6 ukers kurs


På mamma/baby yogaklasser får du møte kvinner i samme situasjon som deg. Midt i den sårbare, fantastiske og slitsomme barseltiden hvor alt flyter, kan det føles magisk å få komme in i et rom med god takhøyde. Og det er det på disse timene! Her er det rom for å gi flaske/amme, bleieskift, komme for sent, ta seg en hvil, gråte en skvett eller bryte ut i latter.


Vi har fokus på egenomsorg til mor i form av myke, styrkende bevegelser, pust og hvile. Det er sang, kos, lek, babymassage og kanskje litt babydisco. For baby kan yoga gi bedre søvn, stimulere fordøyelsen og fremme motorisk utvikling.

Disse timene er som barseltiden generelt - uforutsigbare. Jeg tilpasser meg gruppen og møter dere der dere er.


Jeg som møter dere i disse timene heter Kristina. Jeg er mamma selv, doula og nerd på svangerskap/fødsel/barsel. Du kan lese mer om meg på livetssirkeldoula.com.


Tid: Mandager KL. 10:45–12:00


Pris pr kurs: 1.500,- / Dropinn 300,- (Om økonomi er vanskelig, ta kontakt så finner vi en løsning)

Passer for babyer fra 6 uker til 1 år

Påmelding: kristinamia@hotmail.com, messenger eller sms Kristina på 91322033

Varmt velkommen til både deg og mini!


GravidYoga - 6 ukers kurs


Gravidyoga har både behandlende og forebyggende effekt når det gjelder svangerskapsrelaterte plager som for eksempel smerter i bekken/rygg, stress og angst, hevelser, fordøyelse- og søvnproblemer.


Det er også et kurs med fokus på Fødselsforberedelse. Noe som er gull verdt for å skape gode forutsetninger for en god fødselsopplevelse og barseltid!


“Yoga er et fantastisk fødselsforberedende verktøy, som kan hjelpe oss å ønske et nytt liv velkomment med en frisk og sterk kropp, et rolig sinn og et åpent hjerte.” - Cathrine Mathiesen


Du er velkommen akkurat som du er, uansett om du allerede har en etablert yogapraksis eller om du aldri har gjort yoga før. Under svangerskapet er kroppen under konstant endring for å skape rom, inne i deg, til et nytt liv. Det er ganske fantastisk, ganske heftig og ganske utmattende. Det kan også være ganske ensomt til tider, på gravidyoga kan du møte kvinner som er i samme overgang som det du er.


Jeg som guider deg gjennom denne yogatimen heter Kristina, jeg er mamma selv, doula og nerd når det kommer til svangerskap/fødsel/barsel. Du kan lese mer om meg på livetssirkeldoula.com. Jeg ønsker deg og din lille spire velkommen inn i en trygg og nærende praksis.


Timen passer for alle gravide fra svangerskapsuke 12.


Tid: Onsdager kl. 16:30–17:45


Pris pr kurs: 1.500,- / Dropinn 300,- (Om økonomi er vanskelig, ta kontakt så finner vi en løsning)

Påmelding: kristinamia@hotmail.com, messenger eller sms Kristina på 91322033