Soul Transformation

Hvem er du, og hvordan ble du deg?

Kan du forestille deg at en eller flere hendelser du har opplevd er grunnlaget for hele ditt liv. At fortiden din har formet tankesettet ditt, og at tankesettet ditt er det som skaper verden slik du ser den?

Opp mot 95% av alt vi gjør eller tenker er vaner, som skjer helt automatisk uten at vi er det bevisst. Ikke rart hvis du opplever at det er vanskelig å ta nye valg eller endre deg. Heldigvis finnes det flere metoder for å bryte gamle, destruktive mønstre for å skape det livet du ønsker. Livspotensialet er i deg, vi rydder bare vekk hindrene. 

Soul Transformation er ulike behandlingsformer som ofte raskt kan finne og nøytralisere de underliggende tankesettene som ligger bak handlingene dine. Metodene går på å erkjenne følelser uten å undertrykke de. Finne frem det som er gjemt i det ubevisste sinnet for å gi slipp og åpne opp for et liv levd fra hjertet.

Book din time

 

Soul Transformation

Soul Transformation er alkymien til essensielle deler av din unike sjelereise.

Ulike metoder benyttes i en Soul Transformation Session:

Meta EFT:

Meta EFT (Emotional Freedom Technique) for å forstå og endre vanskelige følelser. Vonde følelser kan styre livene våre, spesielt om de ikke blir sett og anerkjent. Vi er født med et bredt register av følelser, fra sinne og sorg til glede og kjærlighet. Følelser er vår måte å vite hvordan vi har det og se egne behov. Når vi vokser opp lærer vi ofte at noen følelser ikke er greit å ha, som for eksempel å vise sinne, gråte eller være sjalu. Det kan være at du opplevde avvisning eller å ikke bli akseptert, som førte til at du følte skam, skyldfølelse, bekymring eller tristhet. Noen ganger kan de vonde følelsene som undertrykkes føre til at du mister kontakten med deg selv og at du stenger av for følelsene som er så viktig for å si noe om hvordan akkurat du har det eller hva du trenger. Grunnprinsippet i EFT er at alle følelser som oppleves er reelle og de avgjør hvordan vi har det og hvilke behov vi har. I en Meta-EFT behandling banker man lett på meredian-punkter på kroppen samtidig som man retter oppmerksomheten mot følelsen eller problemet man har. Jeg benytter ofte InnerTrac som er elektronisk muskeltesting for å få bekreftet hva vi skal jobbe med.

Hva er mulig:

 • Få kontakt med egne følelser
 • Bearbeide traumer
 • Eliminering av problemer
 • Hjelpe ved mentale sperrer og fobier
 • Frigjøring av energetiske spenninger

 

Enlightenment Process:

For å oppnå en tilstand av helhet eller Oneness. Den du er uten splittelse av sinnet. For hvert mål du har satt deg i livet, lite eller stort, har det påvirket deg hver gang målet ikke ble nådd. Her går vi tilbake til det første opprinnelige mål og erkjenner det, slik at andre uoppnådde mål mister sin negative ladning. Med denne metoden har jeg personlig erfart et kvantesprang i min måte og se verden på, og den har potensialet til å gi deg et nytt og gledesfullt syn på livet.

Hva er mulig?

 • Eliminering av problemer
 • Integrering av personligheten
 • Dramatisk akselerering av åndelig utvikling
 • Å oppnå høyere bevissthetstilstander

 

DeepPeat:

Deep Primordial Energy Activation and Transcendence.

Her jobber vi med polariteter, i form av tankesett og fastlåste spenninger. Vår begynnelse i denne verden er oneness, vi føler oss i ett med alt og alle, og ser ingen seperasjon. Deretter opplever vi "jeg og andre", "styrke og svakhet", "kjærlighet og frihet", og så videre i rekken av polaritetene vi møter i livet. Hvis vi alltid forsøker å undertrykke det vi ser på som negative emosjoner kan vi stenge helt av for vårt rike følelsesliv.

Metoden kan hjelpe deg nøste opp hvilke emosjoner som ligger fortrengt og vi tar vekk spenninger rundt det fastlåste tankesettet. Du kan få mulighet til å se hvilke strategier du benytter som stopper deg i være fullt tilstede i livet. Det kan bli et vendepunkt for deg, hvor du står mer fritt til å bestemme over din egen væremåte i fremtiden.

Hva er mulig?

 • Nøytralisere traumer eller problem
 • Finne din første splittelse/polaritet
 • Nøytralisere store polariteter
 • Integrering av personligheten

 

DP4:

Deep Primordial Energy Activation and Transcendence 4

Har mange av de samme kvalitetene som Deep Peat hvor vi jobber med polariteter, i form av tankesett og fastlåste spenninger. Vår begynnelse i denne verden er oneness, vi føler oss i ett med alt og alle, og ser ingen seperasjon. Deretter opplever vi "jeg og andre", "styrke og svakhet", "kjærlighet og frihet", og så videre i rekken av polaritetene vi møter i livet. Hvis vi alltid forsøker å undertrykke det vi ser på som negative emosjoner kan vi stenge helt av for vårt rike følelsesliv. 

Med denne metoden får du tak i følelser og tanker knyttet til konkrete opplevelser og nøytraliserer polariteten knyttet til hendelsen ved å balansere høyre og venstre hjernehalvdel. Du vil kunne kjenne mer frihet til egne tanker og følelser.

Hva er mulig?

 • Nøytralisere traumer eller problem
 • Nøytralisere kjente polariteter du anser hemmer deg
 • Leve mer her og nå
 • Integrering av ønskede egenskaper

 

Spiritual Alchemy:

Nøytraliserer traumer ved hjelp av kraftsymboler. En spesielt god metode hvis du har opplevd traumer der minnene fortsatt er sterkt imprintet i hukommelsen din og du har vanskelig for å gi slipp på den gamle "filmen".

Hva er mulig?

 • Nøytralisere traumer eller problem
 • Kjenne styrke i situasjoner hvor du har følt deg kraftløs

  

The Work:

Er det sant? Sier Byron Katie. Så utrolig enkelt, og virkningsfullt. Hvor mye i livet ditt tar du for harde fakta uten å utforske det. «Jeg er ikke god nok», «Jeg har ikke tid», «Det er partneren min sin feil» og rekken med uttalelser sinnet leverer, som vi straks konkluderer som sanne. Uten å innse at disse fastlåste meningene er de som holder oss fast i den virkeligheten vi ofte forsøke å unngå.

Byron Katie våknet opp en natt, på gulvet i et mentalsykehus, av at en kakerlakk krøp over foten hennes. I det øyeblikket rakk hun å forstå hvordan verden hang sammen. Hun trengte bare dette sekundet før egoet våknet, og oppvåkningen var total. Etter det var livet som hun kjente det over og hun fant endelig fred i sinnet.

Jeg har hatt gleden av å delta på «the 9-days school for The Work» med Byron Katie. The Work er en utrolig enkel metode å gjøre selv, og når du først har lært den kan den benyttes på alt. 

Jeg kan veilede deg til å lære prosessen selv. Jeg holder også Workshoper for grupper. 

 

Sjel til Sjel guiding:

Sammen stilner vi sinnet og lar hjertene åpne seg for dialog. Dette er ofte dype møter hvor du får kontakt med sjelen din og finner visdommen som ligger der. En spesielt god metode hvis du er forvirret eller usikker på et valg du skal ta, hvis du ikke helt tør å stole på intuisjonen din eller du føler deg overveldet av tanker. Her benytter jeg også atrologi og tantrisk numerologi til å tydene sjele- og karmatallene dine.

 

Varmt velkommen

Lisbeth

Del denne siden