Del denne siden

Yogamassasje

Yogamassasje er en dynamisk og dyptgående hel kroppsbehandling med røtter i Yoga og Ayurveda -en urgammel indisk vitenskap hvor helhetsperspektivet er sentralt. Yogamassasje omfatter indisk massasje og assisterte tøyninger basert på yoga.

For hver del av kroppen, utføres oppvarmende massasje og assistert yogatøyninger.

En behandling av hele kroppen hvor utførelsen tilpasses klientens individuelle forutsetninger og behov.

Behandlingen utføres på madrass på gulvnivå og det benyttes både hender og føtter i behandlingen. Trykket tilpasses hver enkelt klient.


For massasjen benyttes romtemperert olje og assistere tøyninger med støttende pust. Tøyningene er utmerket for å hjelpe til med å åpne opp kroppen og slappe av dypere en vanlig. Kroppens fysiske strukturer og funksjoner får dermed nye muligheter for å løse opp ubalanser, spesielt i de ulike sirkulasjonssystemene. Tøyningene har stor effekt på kroppens bindevev som omslutter og binder sammen alle deler av kroppen. Hver tøyning har påvirkning både på de direkte tøyde strukturene, men også andre nærliggende deler av kroppen, og noen ganger påvirker en tøyning strukturer et helt annet sted i kroppen. Yoga er effektiv ved stivhet og spenninger. Det er anbefales for deg som vil begynne med yoga, men også ved andre former for trening og mosjon. Passer perfekt for idrettsutøvere.

Yogamassasje er terapeutisk og effektiv for blant annet rygg og nakkeproblemer, isjias, problemer fra skuldre, hofter, knær og ankelledd, samt stress og søvnproblemer.

Ønsker deg varmt velkommen                                  

Helene Joranger                                                      


Bestilling av time,  ta kontakt på  93873699


Pris: 

60 min, 900,-

90 min, 1200,-


Alle kunder får 30 % på sin første behandling, 20 % på sin andre og faste kunder av SatNam yoga får videre 10 % avslag på massasje. 

Tilbudet på 30% og 20 % gjelder kun når 90 minutters behandling blir bestilt :)