Pernille Bryne

Pernille er sertifisert Kundaliniyoga lærer, level 1, ved Northern Light Academy, Oslo. Har fordypning i Mind & Meditation og Vitality & Stress som er en del av Kundaliniyoga lærer videreutdanning.

Hun har også grunnkurs i Gongspill til yoga.

Pernille er en lidenskapelig og evig student av yogisk filosofi og visdom, og hvordan dette kan brukes for å gi tilstedeværelse, styrke og harmoni i livet.

Lisbeth Hauge

Lisbeth er lærer i Kundaliniyoga, Yinyoga og holder Gongbad 

Hun er utdannet Kundalini lærer (KRI) og har fordypet seg i stress & vitalitet, autentiske relasjoner og meditasjon. I tillegg elsker hun lydens påvirkning av kropp og sinn og benytter ofte gong, tromme og andre helende instrumenter i timene. Hun er utdannet innen Yin Yoga og Gong/lydterapi. For tiden er hun under utdanning i numerologi og esoterisk astrologi.

Sammen med Helene Joranger startet hun opp SatNam Yoga november 2020.

Hun underviser i Kundalini Yoga og holder Gongbad til nymåne/fullmåne, transformasjonsreiser og terapitimer.  

Lisbeth brenner for å dele Kundaliniyogaens kraftfulle teknikker og reiser ofte rundt for å holde kurs, workshoper og yogareiser i inn- og utland.

Kristina Mia Moe

Kristina er Sykepleier, Doula og Yogalærer. Hun unnerviser i gravidyoga, myk yoga og mor/baby yoga.

 

Hun er utdannet innenfor Hatha og Bhakti yoga (500 timer) og har 8 års erfaring som yogalærer. I starten av 2022 ble hun mamma for første gang og har etter dette tatt både gravidyoga og mamma/baby yogalærer utdannelse hos Cathrine Mathiesen (yogamamma) i Oslo.

 

Kristina praktiserer blant annet Bhakti yoga og holder også kirtan (mantrasang) og kvinnesirkler.

Gunn Valmesatdrød

Gunn underviser i MediYoga.


Hun er utdannet helhetsterapeut og har jobbet med tradisjonell kinesisk medisin i 12 år på Teie.


Gunn har også utdannelse innen Reiki 1, Theta healing grunnkurs hos Einar Thyholt og shaman healing hos Eirik Myrhaug samt flere Silva ultra mind kurs og Uniqe mind kurs hos Debra Borgen. 

 

I 2015 tok hun Mediyoga instruktør  utdannelsen i Oslo hos svenske Elisabeth Engqvist og samme år Mindfulness instruktør hos danske Kenneth Sørensen.

 

I 2017 begynte jeg på Axelson i Oslo og ble Yinyogalærer og samme år kostholdsveileder ved Tunsberg medisinske skole. Torunn Solvang

Torunn Solvang, er yogalærer og underviser i ashtanga yoga og rolig myk voksenyoga.

Hun har snart 15 års praksis og erfaring i ashtangayoga og har undervist siden 2017. Har de senere årene også praktisert medisinsk yoga. Torunn har kurs og opplæring fra Deva yoga instituttet, der fokuset er yoga for muskel og skjelettplager.

Torunn undrviser Ashtanga og Myk Yoga og ser at kombinasjonen av disse to ulike yogaformene kan utfylle hverandre og gi en god balanse. Alle kan gjøre yoga ut ifra sitt ståsted, og vi har alle en historie i kroppen som vi må ta hensyn til!

Helene er lærer i Yin yoga og  Hatha yoga og utfører også Yogamassasje 

Hun er utdannet Yin yogalærer ved Axelsons institutt i Oslo og Hatha yogalærer ved Tønsberg yoga. Hun har også kurset seg som barneyogalærer.

Hun er nå også ferdig utdannet Yogamassør ved Axelsons institutt i Oslo og Stockholm, og tilbyr dette i sin helseklinikk, Klinikk Harmoni (holder til i samme hus som SatNam Yoga)

Sammen med Lisbeth Hauge startet hun opp SatNam Yoga november 2020.

Helene har flere helsefaglig utdannelser og har sett hvor god effekt yoga har på ulike utfordringer fysisk og mentalt og brenner for å dele de gode helsegevinstene yoga har videre.

Del denne siden

Helene Joranger