Torunn Solvang

Torunn Solvang, er yogalærer og underviser i ashtanga yoga og rolig myk voksenyoga.

Hun har snart 15 års praksis og erfaring i ashtangayoga og har undervist siden 2017. Har de senere årene også praktisert medisinsk yoga. Torunn har kurs og opplæring fra Deva yoga instituttet, der fokuset er yoga for muskel og skjelettplager.

Hun har undervist senioryoga i Nøtterøy sanitetsforening siden 2016.

Torunn undrviser Ashtanga og Myk Yoga og ser at kombinasjonen av disse to ulike yogaformene kan utfylle hverandre og gi en god balanse. Alle kan gjøre yoga ut ifra sitt ståsted, og vi har alle en historie i kroppen som vi må ta hensyn til!

Pernille Bryne

Pernille er sertifisert Kundaliniyoga lærer, level 1, ved Northern Light Academy, Oslo. Har fordypning i Mind & Meditation og Vitality & Stress som er en del av Kundaliniyoga lærer videreutdanning.

Hun har også grunnkurs i Gongspill til yoga.

Pernille er en lidenskapelig og evig student av yogisk filosofi og visdom, og hvordan dette kan brukes for å gi tilstedeværelse, styrke og harmoni i livet.

Helene Joranger

Helene er lærer i Yin yoga og  Hatha yoga og utfører også Yogamassasje 

Hun er utdannet Yin yogalærer ved Axelsons institutt i Oslo og Hatha yogalærer ved Tønsberg yoga. Hun har også kurset seg som barneyogalærer.

Hun er nå også ferdig utdannet Yogamassør ved Axelsons institutt i Oslo og Stockholm, og tilbyr dette i sin helseklinikk, Klinikk Harmoni (holder til i samme hus som SatNam Yoga)

Sammen med Lisbeth Hauge startet hun opp SatNam Yoga november 2020.

Helene har flere helsefaglig utdannelser og har sett hvor god effekt yoga har på ulike utfordringer fysisk og mentalt og brenner for å dele de gode helsegevinstene yoga har videre.

Lisbeth Hauge

Lisbeth er lærer i Kundaliniyoga, Yinyoga og holder Gongbad 

Hun er utdannet Kundalini lærer (KRI) og har fordypet seg i stress & vitalitet, autentiske relasjoner og meditasjon. I tillegg elsker hun lydens påvirkning av kropp og sinn og benytter ofte gong, tromme og andre helende instrumenter i timene. Hun er utdannet innen Yin Yoga og Gong/lydterapi. For tiden er hun under utdanning i numerologi og esoterisk astrologi.

Sammen med Helene Joranger startet hun opp SatNam Yoga november 2020.

Hun underviser i Kundalini Yoga Bliss og holder Gongabd til nymåne og fullmåne.  

Lisbeth brenner for å dele Kundaliniyogaens kraftfulle teknikker og reiser ofte rundt for å holde kurs, workshoper og yogareiser i inn- og utland.

Del denne siden